26 Μαρτίου -Ώρα Γης 2022: Η καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου


26 Μαρτίου 2022


Εδώ και 15 χρόνια, το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου γιορτάζουμε την Ώρα της Γης. Η Ώρα της Γης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κινήματα στον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος, στην οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο πολίτες, σύλλογοι και ομάδες σε περισσότερες από 190 χώρες του κόσμου. Είναι μια συμβολική δράση που προάγει την ενότητα, που τόσο πολύ αυτή τη στιγμή έχουμε όλοι ανάγκη.

Η Ώρα της Γης, το Σάββατο στις 26 Μαρτίου, είναι μια ευκαιρία, για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα: θέλουμε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους. Θέλουμε έναν κόσμο ασφαλή, όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει ίσες ευκαιρίες. Μόνο ενωμένοι και με μια ισορροπημένη σχέση με τη φύση θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον κόσμο που οραματιζόμαστε.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) καλεί τους φίλους του ποδηλάτου, του περιβάλλοντος και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη μας, με την καθιερωμένη πλέον νυχτερινή ποδηλατοπορεία μας στους δρόμους της Μυτιλήνης την ώρα που τα φώτα της πόλης θα είναι κλειστά!

Μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα ταυτόχρονα σε περισσότερες από 190 χώρες το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 καλείσαι να πάρεις μέρος στην ποδηλατοπορεία του Πο.Συ.Λε. για την " Ώρα της Γης " και να ενωθείς με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Φέτος το ραντεβού μας είναι 26 Μαρτίου και ώρα 20:00 στη Πλατεία Σαπφούς για την καθιερωμένη ποδηλατοπορεία αφιερωμένη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Έλα κι εσύ στην ποδηλατοβόλτα "Ώρα της Γης" στη Μυτιλήνη, ένωσε τη φωνή σου με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε παράλληλες εκδηλώσεις.

Ας κάνουμε τη φετινή Ώρα της Γης ένα σύμβολο αλληλεγγύης, μια κίνηση για το μέλλον μας, προς όφελος των ανθρώπων και του πλανήτη.

* Οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.
* Υποχρεωτικά τα φώτα εμπρός και πίσω για τη συμμετοχή την ποδηλατοπορεία.