Στοίχημα Όσκαρ 2022: Αυτά είναι τα φαβορί


Τα βραβεία της Ακαδημίας του Κινηματογράφου ή αλλιώς Βραβεία Όσκαρ, έλκουν πάντοτε το ενδιαφέρον του κοινού από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς περιβάλλονται από τη λάμψη των μεγάλων αστέρων της έβδομης τέχνης. 


Ο πλήρης οδηγός για το πως παίζω στοίχημα online


Η φετινή 94η τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC σε περισσότερες από 200 περιοχές σε όλο τον κόσμο!


Επιστροφή στην... κανονικότητα! 


Η βραδιά αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και άκρως φαντασμαγορική, με την τελετή να επιστρέφει στην... κανονικότητα του Χόλιγουντ, έπειτα από την... άνοστη εκδήλωση του 2021. Τα φετινά Όσκαρ δε θα έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις τελετές των προηγούμενων χρόνων καθώς μετά τη «σιωπηλή» περσινή βραδιά (η οποία συνοδεύτηκε από χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης), επιστρέφει στους γνώριμους ρυθμούς!


Για πρώτη φορά μάλιστα, μετά το 2018, θα υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής και συγκεκριμένα τρεις γυναίκες (Regina Hall, Amy Schumer και Wanda Sykes), οι οποίες «θα φέρουν κάτι διαφορετικό στην παράσταση», σύμφωνα και με τον παραγωγό Will Packer.


Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο