Καλυτερεύουν οι συνθήκες εργασίας των Συνοριοφυλάκων της Λέσβου (VID)



Ανακοίνωση από την Ένωση συνοριοφυλάκων Λέσβου

 

“Στελεχώνοντας τα σημεία , ισχυροποιούμε την Επιτήρηση Συνόρων !

Η ανάγκη για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αποτελεσματικότερη επιτήρηση των Θαλάσσιων Συνόρων, μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε άμεσα λύσεις και να προβούμε σε πράξεις .

Με πάγιο αίτημα της Ένωσης μας και πρωταρχικό ρόλο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ, προβήκαμε στη διεκδίκηση των στεγανοποιημένων εγκαταστάσεων για τη προφύλαξη των συναδέλφων μας από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπου και υλοποιήθηκε παρά τις μικρές καθυστερήσεις .

Η Περιφέρεια ήταν παρούσα για την επισκευή του ανισόπεδου οδοστρώματος και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ Κώστα Μουτζούρη και τον κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕ ΛΕΣΒΟΥ Δημήτριο Κουρσουμπά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας. Καθώς και την κα Ξάνθου Βάσω, κ. Αλεξίου Δημήτριο και κ. Βερβέρη Στρατή για την όποια εξυπηρέτηση .

Ωστόσο, οι Οικίσκοι τοποθετήθηκαν χάρη στο μεράκι και το χρόνο που διέθεσαν οι συνάδελφοι κύριοι : Καστρινελλης Ηλίας

Κουκλάδας Θοδωρής

Ψύλλος Χρήστος

Αγριτέλης Εμμανουήλ

και τους ευχαριστούμε πολύ !

Τέλος, κατέφθασαν επιτέλους και οι γεννήτριες όπου θα διευκολύνουν κατά πολύ τη καθημερινότητα των συναδέλφων με το ψύχος που επικρατεί αυτή την εποχή.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για το παραπάνω έργο . Σας συγχαίρουμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη που μας δείχνετε καθημερινά .

 

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο.”