Εξ Αποστάσεως Κατάρτιση & Πιστοποίηση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης VOLTEROS


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης VOLTEROS, σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ, οργανώνει και υλοποιεί Εξ Αποστάσεως το νέο τμήμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) διάρκειας 105 ωρών

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης VOLTEROS, σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ, οργανώνει και υλοποιεί Εξ Αποστάσεως το νέο τμήμα εκπαίδευσης Security, με στόχο τις ερχόμενες εξετάσεις Πιστοποίησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση 105 ωρών θεωρίας, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Πιστοποιητικό τύπου Α’).

Χρήσιμο για προκηρύξεις Προσωπικού Ασφαλείας (Φύλαξη σε Μουσεία, ΟΣΕ, Νοσοκομεία, Υπουργεία κτλπ……)

Με την χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθούν το μάθημα μέσω Η/Υ, από το σπίτι τους.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού  για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Oι υποψήφιοι, εκπαιδεύονται πάνω σε θέματα όπως:

·   Ασφάλεια-φύλαξη εγκαταστάσεων

·   Προστασία Προσώπων-Χρηματαποστολών

·   Παροχή Πρώτων Βοηθειών

·   Πυρασφάλεια-Κατάσβεση Πυρκαγιάς

·   Εργασιακό Στρες-Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Την εκπαιδευτική Ομάδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2 VOLTEROS αποτελούν έμπειροι Αξιωματικοί της Ελληνικής ΑστυνομίαςΑξιωματικοί της Πυροσβεστικής, Ψυχολόγοι και Νοσηλευτές. Οι συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι τόσο από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) όσο και από το ΚΕΜΕΑ.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – δήλωση συμμετοχής:

https://iekvolteros.gr/seminaria-kdvm/ypochreotiki-epangelmatiki-katartisi-ergodoton-ergazomenon/katartisi-prosopikou-idiotikis-asfaleias-security/

 

Εγγραφές καθημερινά.

 

Τηλ. Κέντρο: 24610.28197, 24610.24210, 24610.21895, 6977.235.113

Ώρες επικοινωνίας 08:00- 21:00

Site: www.iekvolteros.gr