FoxBet : Χαριτωμένο το... Κύπελλο


Ο Γιώργος Ραπτάκτης αναλύει & προτείνει

Βρισκόμαστε στη φάση των 16 στον βαρυσήμαντο θεσμό του Κυπέλλου του Εμίρη στο Κουβέιτ.

Αναζητάς προγνωστικα μπομπες στο στοίχημα;

Τώρα προς τιμήν ποιού εμίρη γίνεται η διοργάνωση δεν ξέρω (δεν έψαξα), αλλά είναι απόλυτα βέβαιον ότι είναι μέλος της δυναστείας Αλ Θανί, όπως όλοι οι εμίρηδες της χώρας (είναι μπόλικοι). Κυπελλάκι, θα μου πείτε, κι όμως, σκίζονται στο ποια ομάδα θα το κατακτήσει. Το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το «χαριτωμένο» αυτό Κύπελλο σχεδόν όλοι το γνωρίζουν και κατά πάσα θα είναι πιθανότητα η Αλ Σάαντ (του Τσάβι της Μπάρτσα αν θυμάστε).

Υπάρχει, λοιπόν, σήμερα η αναμέτρηση της 3ης στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας Αλ Ουάκρα με την 3η της δεύτερης κατηγορίας Αλ Σαχανίγια. Θα μου πείτε εύκολο το έργο στη θεωρία, αφού τις χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως στους πρώτους γύρους οι μεγάλες ομάδες κάνουν ροτέισον λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχουν.

Δεν διάβασα για ροτέισον από πλευράς γηπεδούχων που μάλλον πάνε σοβαρά. Θα δείξει. Από πλευράς φιλοξενούμενων η μπάλα ήταν πολύ χαμηλά στις δηλώσεις τους. Στο υπόγειο. Ήταν προσεκτικοί μην τυχόν προκαλέσουν και γίνει το έλα να δεις. Λάου-λάου μπας και προκύψει τίποτα. Το να σας πως για φόρμες και στατιστικά των ομάδων, δεν νομίζω να προσθέσω κάτι το χρήσιμο. Απλά φανταστείτε πως είναι να παίζει η ΑΕΚ (επειδή είναι 3η, αλλά όχι όμως όπως είναι αυτήν την περίοδο) με την Καλαμάτα, σε νοκ άουτ αγώνα.

Σαν Κύπελλο και εκεί έχει δυσκολίες και εκεί οι μεγάλοι υποτιμούν τους μικρούς και εκεί γίνονται «κέντες», αλλά ελπίζω πως εδώ δεν θα κάτσω πάνω της. Θεωρώ λογικό το χάντικαπ που ζητώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ