Το ευχαριστώ του απερχόμενου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β. Αιγαίου Χ. Μπόκα


Την Δευτέρα 31-01-2020 κατά τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας του Κων/νου μετατέθηκε και αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος με έδρα την Πάτρα.

Ο απερχόμενος Διοικητής συγχαίρει όλους τους συναδέλφους, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Π.Π.Υ. & Πυροσβέστες, καθώς και το πολιτικό προσωπικό για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ευσυνειδησία που υπέδειξαν συμβάλλοντας στη διατήρηση του φυσικού πλούτου των νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Παράλληλα δε αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχε κατά το χρόνο της παραμονής του στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου, όλους τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄βαθμού, τους εκπροσώπους του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους εθελοντές πυροσβέστες αλλά και όλες τις εθελοντικές ομάδες που συνέδραμαν στο έργο της Υπηρεσίας.

Ευχαριστεί τέλος και τους εκπροσώπους όλων των Μ.Μ.Ε. των Νησιών μας για την επικοινωνία και την ευδόκιμη συνεργασία που είχαν. Ο απερχόμενος Διοικητής αφήνει το νησί μας παίρνοντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχεται σε όλους υγεία, προκοπή και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Τη θέση του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου καταλαμβάνει ο νεοπροαχθείς Αρχιπύραρχος Μπριόλας Δημήτριος του Βασιλείου, προερχόμενος από την Αθήνα.