Χειροτερεύει η κατάστασή του πολυκέντρου Μανταμάδου


Ανακοίνωση από την ΛΑ.Σ Μανταμαδου

 

Παρά τις διαβεβαιώσεις της τοπικής κοινότητας Μανταμάδου και της δημοτικής αρχής για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του πολυκέντρου Μανταμάδου η κατάστασή του συνεχώς χειροτερεύει.

Στις ερωτήσεις που έχουμε απευθύνει στον Δήμαρχο για το θέμα αυτοί απαντήσεις που πήραμε ήταν οι εξής:

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε στις 10/4/2021 η απάντηση που μας έδωσε ήταν ότι το έργο θα δημοπρατηθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

Σε ερώτησή μας που έγινε σε δημοτικό συμβούλιο στις 29/10/2021 ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να δημοπρατηθεί το έργο μέχρι το τέλος του 2021.

Τέλος για τρίτη φορά ξαναφέραμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο στις 2/2/2022και για άλλη μια φορά λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι το έργο θα δημοπρατηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό στο καθένα, τα λόγια και οι υποσχέσεις της δημοτικής αρχής δεν έχουν κανένα αντίκρισμα. Οι κάτοικοι του χωριού μας δεν πρέπει να  δείξουν καμία εμπιστοσύνη σε μια δημοτική αρχή που υπόσχεται έργα που δεν υλοποιεί.

Αντίθετα μέσα από την οργάνωσή του στους μαζικούς φορείς του χωριού να επιβάλει τα αναγκαία έργα που χρειάζονται να γίνουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του όπως είναι και ο εκσυγχρονισμός του πολυκέντρου  ώστε να συνεχίσει να αποτελεί σημείο ανάπτυξης του πολιτισμού στο χωριό.

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ