ΒΙΝΤΕΟ: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μυτιλήνης: «Κρύφτηκαν» για να μην πάρουν απόφαση για το συλλαλητήριο της Τετάρτης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα εξπρές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης είχαμε σήμερα για ένα σημαντικό θέμα όπως είναι αυτό της συμμετοχής ή όχι του Δήμου στις κινητοποιήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενάντια στη δημιουργία νέας δομής στη Βάστρια.

Σύμφωνα με την πρόσκληση σήμερα θα πραγματοποιούταν η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης  με θέμα τη συμμετοχή ή όχι του Δήμου στις κινητοποιήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενάντια στη δημιουργία νέας δομής στη Βάστρια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε έκτακτα σήμερα έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Εριφύλη Χιωτέλλη, Μαρία Ζερβού, Βασιλική Ανδρεαδέλλη και Δημήτρης Μαλλιαρός από την παράταξη «Με πυξίδα τον πολίτη», οι Κώστας Αστυρακάκης και Θεόδωρος Ψωμάς - Ατσίδης από την παράταξη Επανεκκίνηση και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Ανδριώτης, Παναγιώτης Βάλεσης, Εριφύλη Γιαννάκα,  Γιώργος Κατζανός, Συμεών Χαραλάμπους, και Βάσω Χοχλάκα.

Ο κος Χατζηγιάννης που ξεκίνησε την συνεδρίαση κατά την ανάγνωση των ονομάτων οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι διαπίστωσαν πως απουσίαζαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχή συμπεριβαλομενου των παρατάξεων του κ Μαμακου και του Κ Ζαφειρίου καθώς και των δημοτικών συμβούλων κ Κουνελλη και κ Φραγκοπουλου οι οποίοι είχαν ταχθει κατά της κατασκευής νέας δομής στο νησί..

Ο κος Χατζηγιάννης ανακοίνωσε πως εφόσον δεν έχει απαρτία το συμβούλιο δεν μπορεί να γίνει η συνεδρίαση καθώς παρόντες ήταν 16 δημοτικοί σύμβουλοι έναντι 16 απόντων, και δεν είχε συμπληρωθεί το 50% των δημοτικών συμβούλων που χρειάζεται ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνεδρίαση.

Αμέσως μετά αποχώρησαν όλοι οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλοντας την διαδικασία αφήνοντας μόνο του τον κ Χατζηγιάννη να αναγνώσει τους γνωστούς λόγους που δεν είναι παρών οι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις..

Είναι κρίμα που για ένα τόσο σημαντικό θέμα ο Δήμος Μυτιλήνης απουσιάζει θέλοντας να βάλει ταφόπλακα στο νησί μας με την κατασκευή νέας δομής..

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαλάκος Παναγιώτης, Κόμβος Στρατής, Τσιριγώτη Νίκη απο την παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση", Εριφύλη Χιωτελλη, Μαρία Ζερβού, Βασιλική Ανδρεαδέλλη και Δημήτρης Μαλλιαρός από την παράταξη «Με πυξίδα τον πολίτη», οι Κώστας Αστυρακάκης και Θεόδωρος Ψωμάς - Ατσίδης από την παράταξη Επανεκκίνηση και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Ανδριώτης, Παναγιώτης Βάλεσης, Εριφύλη Γιαννάκα,  Γιώργος Κατζανός, Συμεών Χαραλάμπους, και Βάσω Χοχλάκα αλλά και ο πρόεδρος της Δ.Κ Μυτιλήνης κος Κουζινογλου.

Μόνο ντροπή…

Απολαυστε αυτό το εξπρές δημοτικό συμβούλιο παρωδία..