Λέσβος: "Μάστιγα" οι οδηγοί χωρίς δίπλωμα-8 συλλήψεις


Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί η ύπαρξη οδηγών που κυκλοφορούν με τα οχήματά τους χωρίς όμως να διαθέτουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα στη Λέσβο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, οκτώ (8) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

Την (19-02-2022) στην Καλλονή, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (19-02-2022) στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (19-02-2022) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί οδηγούσαν –κατά περίπτωση- δίκυκλα μοτοποδήλατα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Την (19-02-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (20-02-2022) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί οδηγούσαν –κατά περίπτωση- δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Την (20-02-2022) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.