Έρευνα: Αύξηση 35% των τροχαίων στην Λέσβο το 2021


Η ομάδα του Pricefox δημιούργησε μια ετήσια έρευνα για την αύξηση των τροχαίων στη Λέσβο το 2021, έχοντας συλλέξει τα πιο ενημερωμένα στοιχεία.

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τον αριθμό τους να αυξάνεται το 2021 κατά 16% σε σύγκριση με το 2020. Ρεκόρ κατέγραψαν οι καλοκαιρινοί μήνες με περισσότερα από 1000 τροχαία ανά μήνα. Συγκεκριμένα στο νησί της Λέσβου υπήρξε αύξηση τροχαίων ύψους 35% μεσα σε ένα χρόνο όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


Η έρευνα του Pricefox.gr δείχνει ότι πέρα από την κίνηση στο νησί της Λέσβου, έχουν επιστρέψει και τα ατυχήματα και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τα τροχαία έχουν αυξηθεί από 69 σε 93.

Είναι πολύ σημαντικό πέρα από την καλή οδική συμπεριφορά οι οδηγοί να έχουν εξασφαλίσει την καταλληλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα μέσα από το Pricefox.gr οι κάτοικοι της Λέσβου μπορούν να συγκρίνουν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και να αγοράσουν το πακέτο που τους ταιριάζει με τιμές από 5,9€/μήνα.