Διάρρηξη «μαμούθ»- 25.000€ έκαναν φτερά από χρηματοκιβώτιο επιχείρησης της ΜυτιλήνηςΚλοπή σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου σε κατάστημα εστίασης στην προκυμαία της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές (01-02-2022) στη Μυτιλήνη, τρεις (3) ανήλικοι Ρομά , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τρεις (3) ανήλικοι, δρώντας από κοινού, μπήκαν το προηγούμενο βράδυ (31.01/01.02.2022) από ανασφάλιστη είσοδο στο κατάστημα και αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των -25.000- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθησαν τρία (3) ακόμη άτομα – Ρομα, γονείς των ανηλίκων δραστών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε και κατασχέθηκε.