ΑΣΠΙΔΑ: "Ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης στην Γενική Απεργία την 23/02- Όποιος θέλει να συμμετάσχει να κάνει στάση εργασίας"


Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα εστίασης σύμφωνα με τον σύλλογο ΑΣΠΙΔΑ της Μυτιλήνης. Ο Σύλλογος Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ» θα δώσει το ΠΑΡΩΝ με το Δ.Σ. και με εκπροσώπους την ώρα της κινητοποίησης ενώ οσα καταστήματα θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μπορούν να πραγματοποιήσουν μία στάση εργασίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ» ύστερα από το κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την κινητοποίηση στις 23 Φεβρουαρίου, έθεσε το θέμα στα μέλη του ώστε να υπάρξει μια κοινή και δημοκρατική απόφαση.

Ο Σύλλογος θα δώσει το ΠΑΡΩΝ με το Δ.Σ. και με εκπροσώπους την ώρα της κινητοποίησης.

Όσα καταστήματα θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μπορούν να πραγματοποιήσουν μία στάση εργασίας των επιχειρήσεων τους το χρονικό διάστημα της κινητοποίησης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας επισήμανε ότι έπρεπε να είχαν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και αποφάσεις από τους αρμόδιους για το θέμα καιρό τώρα, και όχι την ύστατη στιγμή να πρέπει οι τοπικές επιχειρήσεις και πολίτες να πάρουν το βάρος της ευθύνης  και να εμπλέκονται σε πολιτικά και όχι μόνο παιχνίδια.

Ο «ΑΣΠΙΔΑ» θα συνεχίσει να διαφυλάσσει την ενότητα του Συλλόγου, και τα μέλη του από πολιτικές σκοπιμότητες.