Foxbet: «Καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός, υπόσχονται γκολ στο Μιλάνο


Μετά το ΟΦΗ - ΠΑΣ, σειρά για δράση παίρνουν Βόλος και Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» διατηρούν ευνοϊκή παράδοση με τους Θεσσαλούς. Δύο δυνατές μονομαχίες στην Ιταλία, με τις Ρόμα και Ίντερ να υποδέχονται Γιουβέντους και Λάτσιο, αντίστοιχα.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για Copa Africa Στοίχημα!

312. Βόλος – Παναθηναϊκός (17:15)

Μόλις το 2ο ματς του διημέρου που θα διεξαχθεί στη Σούπερ Λιγκ. Ο Βόλος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προέρχεται από αρνητικό σερί 9 αγώνων (0-3-6). Ο Παναθηναϊκός είναι σε σαφώς πιο ανοδική τροχιά και μπορεί να φτάσει σε νέα νίκη, μετά απ’ αυτήν κόντρα στον Άρη. Με 4-3-0 κόντρα στον τωρινό του αντίπαλο. Χωρίς Χουανκάρ, Μαουρίσιο και Καρλίτος.

Αν πιάσει καλή απόδοση και αποδειχθεί αποτελεσματικός, τότε θα επιβεβαιώσει το διπλό του 2.05.

 

343. Ίντερ – Λάτσιο (21:45)

Η γηπεδούχος είναι πρωτοπόρος και δείχνει πως μπορεί να φτάσει έως το τέλος. Πήρε ανάσες μεσοβδόμαδα, δεν έπαιξε με την Μπολόνια, λόγω μαζικής καραντίνας της αντιπάλου. Χωρίς Τσαλχάνογλου, αλλά με διαθέσιμους τους Τζέκο και Μπαρέλα. Η Λάτσιο έμεινε στο χορταστικό 3-3 με την Έμπολι. Είναι ομάδα που έχει έφεση στα μεγάλα σκορ (4 σερί Over 2,5), αλλά και χαλαρή αμυντική συμπεριφορά.

Υπό αυτήν τη σκέψη, αξίζει να κυνηγήσουμε υψηλό σκορ και το Over 3,5 του 2.30 θα μπει στις επιλογές μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+