Βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής …και ξεχάστε τα κρυολογήματα!


Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες, η κούραση, οι πολλές υποχρεώσεις οδηγούν σε εξάντληση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμά μας ας μην ξεχνάμε τη φροντίδα του και τη θωράκισή του. Η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, ο καλός ύπνος, η ξεκούραση συμβάλλουν στην καλή μας υγεία. Η επιστήμη από την πλευρά της προσφέρει συμπληρώματα που βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή.

Βιταμίνες, οι απαραίτητες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού


 

Πολλές φορές δεν αρκούν οι υγιεινές συνήθειες, χρειάζεται μια επιπλέον βοήθεια ο οργανισμός μας κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες με τις ιώσεις που κυκλοφορούν για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Δοκιμάστε την αναβράζουσα Βιταμίνη C με Εχινάτσια από την HealthAidγια να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ώστε να απολαύσετε τις μέρες σας ανέμελα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας.

 

Μια ακόμα επιλογή είναι η Vitamin C με μασώμενα δισκία από την Power Health. Εντάξτε την στην καθημερινή σας ρουτίνα και θωρακίστε τον οργανισμό σας από ιώσεις και κρυολογήματα. Ζήστε την κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση με την πολύτιμη βοήθεια της βιταμίνης C.

Βιταμίνη D για γερά οστά και δόντια

 

Μια βιταμίνη ιδιαίτερα απορροφήσιμη από τον οργανισμό είναι η D3. Απορροφά το ασβέστιο και το φώσφορο για την καλή υγεία των οστών και των δοντιών. Προλαμβάνει την οστεοπόρωση ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Είναι ιδιαίτερα βοηθητική κατά τους χειμερινούς μήνες όπου η έκθεση στον ήλιο κατά τις ενδεδειγμένες ώρες είναι περιορισμένη.

Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν συμμάχους στην καθημερινή μάχη του καθενός ώστε να αντεπεξέλθει με τον πιο αποδοτικό τρόπο σε κάθε ανάγκη ή πρόκληση. Τα οφέλη τους είναι πολλαπλά για την υγεία μας,ανάλογα με το σκεύασμα που θα επιλέξει ο καθένας. Εκτός από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συμβάλλουν σε πιο υγιές δέρμα, μαλλιά, νύχια και δόντια

Αποκτήστε ό,τι χρειάζεστε σε βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής μέσα από το πρακτικό και εύχρηστο e-shopτου i-cure.gr εύκολα και γρήγορα και ζήστε μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία χάρη στο μοντέρνο designπου σχεδιάσαμε για εσάς. Βρείτε εξατομικευμένα τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και κάντε τις αγορές σας βάζοντας στο καλάθι σας και στην καθημερινότητα σας συνήθειες που εξασφαλίζουν την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού σας.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Health Aid Vitamin C 1000mg Plus Echinacea 20eff.tabs | Αναβράζουσα Βιταμίνη C με Εχινάτσια, Power Health Vitamin C 500mg, Ανοσοποιητικό & Ενέργεια, 36 Μασώμενα Δισκία, HealthAidVitaminD3 1000 i.u. Συμπλήρωμα Βιταμίνης D3, 120 tabs