Στον Χαράλαμπο Αθανασίου Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή Λέσβου,κο Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, η Ένωση ενημέρωσε τον κο Αθανασίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό τόσο στο νησί τόσο της Λέσβου όσο και της Λήμνου.

Η ενημερωτική συνάντηση με τον κο Αντιπρόεδρο της Βουλής είχε ως κύριο θέμα συζήτησης τον τρόπο στελέχωσης του Α.Τ Πολιχνίτου και του Α.Τ. Ερεσού – Αντίσσης και τα προβλήματα που θα προκύψουν εάν επαναληφθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, όταν το ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Λέσβου και το Τ.Δ.Μ. Μυτιλήνης, ως νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες, στελεχώθηκαν αποκλειστικά από αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Λέσβου, δημιουργώντας πληθώρα προβλημάτων σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού.

Η Ένωση ενημέρωσε τον κο Αντιπρόεδρο γιατις υποστελεχωμένεςαστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α Λέσβου από αστυνομικό προσωπικό, και τη διόγκωση του προβλήματος τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων και των μεταθέσεων από την Δ.Α. Λέσβου προς άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, γεγονός που καθιστά αναγκαία την ενίσχυση της Διευθύνσεώς μας σε έμψυχο δυναμικό,  με τη διαδικασία των μεταθέσεων. Τονίστηκε ότι ο μοναδικός τρόπος για την εύρυθμη λειτουργία των  νεοϊδρυθέντων Α.Τ. Πολιχνίτου και Ερεσού – Αντίσσης  είναι η στελέχωσή τους με αστυνομικό προσωπικό προερχόμενο εκτός νησιού.

Ο κος Αντιπρόεδρος αφουγκραζόμενος  τα προβλήματά μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και  και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.