Τι είδατε στον ύπνο σας; Εξηγήστε τα όνειρά σας στο Astrology4u



https://www.apisteuta.gr/wp-content/uploads/2015/09/tumblr_static_sunset_dreamcatcher.jpg

Στα όνειρά σας μπορεί να συμβαίνουν τα πιο απίστευτα πράγματα, μπορεί να ξυπνήσετε και να μην πιστεύετε αυτό που είδατε. Όσο περίεργο λοιπόν και να είναι το όνειρό σας, ψάξτε το γρήγορα πριν το ξεχάσετε!

Μπείτε όλες τις ώρες της ημέρας στο Astrology4uκαι βρείτε έναν ολοκληρωμένο ονειροκρίτη που μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε με πάσα λεπτομέρεια. Πάρτε μία γεύση παρακάτω, από την επεξήγηση μερικών ονείρων.

Αίμα, τελικά είναι και καλό και κακό!

Ένα από τα συχνότερα όνειρα που μπορεί να δει κανείς. Το αίμα συμβολίζει τη ζωτικότητα από την στιγμή που κυλάει στις φλέβες μας. Στο όνειρο συμβολίζει το μίσος και την οργή ειδικά αν η ποσότητα που θα δείτε είναι μεγάλη. Συνήθως αυτό το μίσος έρχεται από φίλο. Αν το αίμα που ονειρευτείτε τρέχει από πληγή, τότε να περιμένετε ότι κάποιος φίλος σας θα θελήσει να βλάψει. Αν το αίμα τρέχει από εσάς παρ’ όλα αυτά είστε υγιής σημαίνει ότι θα λάβετε μία χαρμόσυνη είδηση. Αν το αίμα το φτύνετε τότε να περιμένετε αρρώστιες. Τέλος, αν μία γυναίκα δει αίμα από περίοδο, τότε προμηνύεται γάμος. Δείτε εδώ την ολοκληρωμένη ερμηνεία.

Εγκυμοσύνη, ένα θετικό όνειρο

Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Αν δείτε ότι κυοφορείτε τότε ένας μεγάλος έρωτας ή γάμος σας περιμένει. Αν η γυναίκα που είναι έγκυος δει στο όνειρο ότι είναι τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι η γέννα της και η συνέχεια στην εγκυμοσύνη θα είναι καλή. Διαβάστε περισσότερα για το συγκεκριμένο όνειρο, από εδώ. 

Θάλασσα, πολυσήμαντο όνειρο

Έχει μεγάλη σημασία το πως είναι η θάλασσα στο όνειρό σας. Αν είναι ήρεμη, αυτό σημαίνει ότι ευτυχία θα έχετε στη ζωή σας. Αν την δείτε τρικυμισμένη, αυτό σημαίνει ότι στεναχώριες θα σας βρουν. Αν περάσατε από επικίνδυνη θάλασσα και όμως δεν πάθατε τίποτα τότε θα ξεπεράσετε μεγάλες συμφορές. Αν κάνετε βαρκάδα, τότε θα πετύχετε 100% τους στόχους σας. Γενικότερα το να πέσετε στη θάλασσα είναι κάτι δυσάρεστο. Μήπως είδατε στον ύπνο σας ότι περπατάτε στη θάλασσα; Δείτε τι σημαίνει!

Βρείτε στον πιο ολοκληρωμένοonline ονειροκρίτη ερμηνείες για τα όνειρα σας! Μπείτε σήμερα στο Astrology4u!