24.500€ από την Γ.Γ.Α.Ν.Π για την ολοκλήρωση της μελέτης του αύλειου χώρου στο «Θεομήτωρ» της Αγιασου


Επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Άμεσα δεκτό έγινε το αίτημα του πρώην Ιδρύματος Θεομήτωρ στην Αγιάσο να επιχορηγηθεί με το ποσό των 24.500 ευρώ ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη του αύλειου  χώρου του Κέντρου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τον προϊστάμενό της, Μανώλη Κουτουλάκη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π.Π.Β.Α  εκφράζουν δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες  στον  Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη Μανώλη ο οποίος έκανε άμεσα δεκτό το αίτημά μας για να μας επιχορηγήσει με το ποσό των 24.500 € ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη του αύλειου  χώρου του Κέντρου μας .

   Η μελέτη θα περιλαμβάνει την διαμόρφωση του πρανούς από την μεριά όλου του δάσους –εγκατάσταση πυρόσβεσης περιβάλλοντος χώρου με κανονάκια και άλλα μέσα –μελέτη ηλεκτρισμού του  αύλειου χώρου με σύγχρονα φωτιστικά LED–δημιουργία πάρκινγκ καθώς και χώρου στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων του Κέντρου μας με σκέπαστρο ,καθώς και μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας .

    Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και τον Αντιπρόεδρο της Βολής κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και  στήριξε το αίτημά μας.

Η χειρονομία  αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Κέντρο μας καθώς επιδεικνύει κοινωνική ευθύνη και προσφορά για τον συνάνθρωπο  .

Ευχόμαστε  Ολόψυχα , Υγεία  και Δύναμη για συνέχιση των πρωτοβουλιών  και δραστηριοτήτων τους  που αξίζουν επαίνου και συγχαρητηρίων.  Καλή συνέχεια στο έργο σας .

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Π.Π.Β.Α

ΠΑΡΑΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ