Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Προοδευτική για Super League 2.. Αιολικός για Γ' Εθνική | Προοδευτική-Αιολικός 3-0


Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Προοδευτική, η οποία επικράτησε με 3-0 του Αιολικού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής είναι πλέον η Προοδευτική… Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 4΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Τσαφταρίδη. Έπειτα από το γρήγορο αυτό τέρμα, οι «βυσσινί» πατούσαν καλύτερα στο ματς.

Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 26΄ η Προοδευτική να ζευγαρώσει τα τέρματα της, με τον Κυριαζή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να σκοράρει και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες. Στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με το 2-0 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, κάτι το οποίο και κατάφερε στο 52΄, όταν ο Μακρυγιάνης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κυριαζής από τον Βρονταρά και έκανε το 3-0. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που είχαν την δυνατότητα να πετύχουν κι άλλα γκολ… 

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (66' Νομικός), Μακρυγιάννης (53' Μακρίδης), Κυριαζής (78' Τσιαβός), Θεοδωρίδης (78' Γκίνο), Όμο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης (88' Αναγνώστου), Κουρούπης, Κρητικός, Κούβελιτς, Νικολάου, Παπιομίτογλου (57' Πρωτούλης), Τακίδης, Εμπουμπά, Αποστολόπουλος, Πινέιρο (57' Λαμπράκης).

 

Πηγή www.sdna.gr