Foxbet: Πληρώνουν η ΑΕΚ και η παρέα του Μπακασέτα


Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, σπουδαίες αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη. Στήριξη και στα «Ελληνόπουλα» της Τραμπζονσπόρ.

Διάβασε την αξιολόγηση του bet365 casino live!

310. Αντάλιασπορ – Τραμπζονσπόρ (18:00)

Υπάρχει μία ομάδα στην Τουρκία που τα… σπάει! Το όνομα αυτής Τραμπζονσπόρ. Με 12-3-0 η «θύελλα», παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και είναι αυτή που «φωτογραφίζεται» ως φαβορί για τον τίτλο. Με 6-3-0 στα 9 τελευταία ματς κόντρα στην Αντάλιασπορ, μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες (πέρα από 2-3 σε μόνιμη βάση), οπότε περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τα κενά των γηπεδούχων και να τους βάλει δύσκολα.

Πάμε με την παρέα του Μπακασέτα, με το διπλό να βρίσκεται στο αξιοπρόσεκτο 2.10.

 

330. Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (19:30)

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έκανε το καθήκον της στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε 1-0 και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Χωρίς τον βασικό πορτιέρε Στάνκοβιτς, αλλά και τους Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία. Ο Αστέρας προέρχεται από ήττα στην έδρα του Άρη. Μέτρια η παρουσία του έως τώρα στην κατηγορία. Τουλάχιστον εντός βγάζει πιο μαχητικό πρόσωπο.

Γεμίζει περισσότερο το μάτι η ΑΕΚ και αξίζει να την τιμήσουμε στο 2.09.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!