ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από το Σωματείο Φίλων και Ατόμων με ΙΦΝΕ και Παθήσεις Πεπτικού Συστήματος Λέσβου


Ο σύλλογος  Άγκυρα είναι πιστοποιημένος σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στηρίζει άτομα με όλα τα πεπτικά νοσήματα.

Οι ασθενείς μας είναι ΑμεΑ σε ανοσοκαταστολή οι περισσότεροι που εκτός από τα προβλήματα υγείας  χρήζουν και ψυχολογικής υποστήριξης  την οποία ο σύλλογος τους προσφέρει δωρεάν με εθελόντρια ψυχολόγο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δυστυχώς το γραφείο μας στερείται βασικού εξοπλισμού όπως Η/Υ, εκτυπωτή , ενημερωτικών εντύπων, αναβάθμιση του website μας  αλλά και θέρμανσης .

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι συνεδρίες να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλά ούτε να μπορεί το γραφείο να παραμείνει ανοιχτό γιατί όλο το Διοικητικό συμβούλιο είμαστε ασθενείς .

Κάνουμε θερμή παράκληση σε όποιον ιδιώτη ή δημόσιο φορέα θα μπορούσε να βοηθήσει με ένα aircondition είτε οτιδήποτε άλλο   χρειαζόμαστε να επικοινωνήσει  στο mail μας

agkira2019@gmail.com  καθώς  και  στο τηλέφωνο της Προέδρου μας στο 6975514887.

Nα σημειώσουμε ότι ο σύλλογος μας δεν έχει λάβει ποτέ καμία απολύτως οικονομική βοήθεια από κάποιον δημόσιο φορέα παρότι   έχουμε  γνωστοποιήσει τα προβλήματα μας. Η στήριξη των ασθενών γίνεται από την μεγαλοψυχία των εθελοντών ασθενών και μη  τους οποίους έχουμε απόλυτη ανάγκη επίσης.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

 

Το Διοικητικό συμβούλιο