Εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ο.Τ.Α. Νομού Λέσβου


Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ο.Τ.Α. Νομού Λέσβου.

Για τους αιρετούς εκπροσώπους των μονίμων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου ψήφισαν 253 συνάδελφοι και από τους τρείς Δήμους (Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου και Λήμνου) σε σύνολο 452 εγγεγραμμένων, βρέθηκαν 10 λευκά και 6 άκυρα.

Η παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ»  έλαβε 205 ψήφους και εκλέγει και τους δύο αιρετούς εκπροσώπους στο υπηρεσιακό συμβούλιο  και η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΑ» 32 ψήφους. Εκλέχτηκαν από την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» οι: Αλεξίου Γεώργιος με 171 ψήφους και Αράμβογλου Πελαγία με 61, με αναπληρωτές τους Χαβιά Αργυρή και Χιώτη Τρύφωνα.

Για τους αιρετούς εκπροσώπους των υπαλλήλων αορίστου χρόνου στο υπηρεσιακό συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου  ψήφισαν 72 συνάδελφοι και, η παράταξη «ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» έλαβε 69 ψήφους εκλέχτηκαν οι: Αναστασίου Αιμιλία, 59 ψήφοι και Καραγιάννη Αναστασία με 40, με αναπληρωτές τους Κεντέρη Γεώργιο και Κουταλιανού Φωτεινή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για την συμμετοχή στις εκλογές και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο και να σημάνει το τέλος της πανδημίας.