Εγκαίνια για τα ανακαινισμένα ΕΛΤΑ Αγίας Παρασκευής



Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή, παρουσία της Διευθύντριας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής και Νήσων κ. Χαράς Πασχαλίδου και του Τομεάρχη Νήσων Αιγαίου κ. Ηλία Παναγόπουλου, που πραγματοποίησαν υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λέσβο.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή στεγάζεται σε ένα κτήριο στην κεντρική πλατεία, από τη δεκαετία του 1960 και η ανακαίνιση του, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν επιβεβλημένη εδώ και χρόνια.


Στο ανακαινισμένο κατάστημα συστεγάζεται και υπάλληλος της Eurobank, που παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της συνεργασίας των ΕΛΤΑ με τη Eurobank και το σίγουρο είναι ότι θα αναβαθμιστούν οι τραπεζικές υπηρεσίες στην περιοχή, ειδικά μετά το κλείσιμο πριν δύο χρόνια του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή και το κενό που δημιουργήθηκε.

Παρόντες επίσης ήταν η προϊσταμένη του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ Μυτιλήνης κ. Μαρία Μαρινέλλη, ο Διευθυντής του καταστήματος Καλλονής της Eurobank κ. Γιώργος Χρυσόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και φυσικά ο προϊστάμενος κ. Παναγιώτης Κοκκινέλλης με το προσωπικό του καταστήματος.


Λόγω των περιορισμών της πανδημίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Η κ. Πασχαλίδου και ο κ. Παναγόπουλος έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στο κατάστημα και υποσχέθηκαν να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων.