Μυτιλήνη: Και εγενετο «Ελιά σε δράση»- Ποια είναι η νέα πρωτοβουλία που ξεκίνησε στην Λέσβο


Mια νέα πρωτοβουλία με κύριο γνώρισμα τον εθελοντισμό ξεκίνησε στο νησί της Λέσβου βοηθώντας οι απλοί άνθρωποι τους απλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη με όποιο τρόπο μπορούν.

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος του σωματείου «Ελιά σε δράση» Λυμπος Παναγιώτης ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών του σωματείου καλώντας όλους τους απλούς ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν αυτή την εθελοντική προσπάθεια για την υλοποίηση των σκοπών του σωματείου όπως γράφει με Οραμά Αλληλεγγύη Αγάπη Πίστη και υπομονή όλα μπορούν να γίνουν.

Για να εγγραφείτε στο σύλλογο υπάρχουν σχετικές φόρμες στο site https://eliasedrasi.wixsite.com/lesvos του συλλόγου στο Facebook ΕΛΙΆ ΣΕ ΔΡΆΣΗ ή μπορείτε τα στείλετε e-mail: eliasedrasi@gmail.com και να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6983010284

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρουν «Το 2021 η «ελιά σε δράση» ήταν η μεγάλη ιδέα που περίμενε να γίνει πράξη. Ξεπερνώντας πολλά εμπόδια υλοποιήσαμε το όραμα μας μέσα από ένα σωματείο με κύριο σκοπό την προσφορά προς το συνάνθρωπο, σε κοινωνίες που κλείνονται μέσα στην καθημερινότητα, που χάνονται στον υπερκαταναλωτισμό χωρίς να αντιλαμβάνονται, ότι ο διπλανός τους στερείται βασικών αναγκών επιβίωσης.

Έτσι όλοι εμείς -απλοί και καθημερινοί άνθρωποι- αποφασίσαμε και κάναμε πράξη το σωματείο «ελιά σε δράση». Από τον τόπο ίδρυσης του, τη Μυτιλήνη σας περιμένουμε όλους να γίνετε αρωγοί στην προσπάθεια μας για να συνδράμουμε από κοινού σε κάθε συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη.»

Ευχόμαστε καλή πορεία στο έργο του σωματείου και στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από απλούς ανθρώπους.