Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση των εργασιών στην Επαρχιακή οδό Μυτιλήνης-Λουτρών-Κουντουρουδιας


Την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται στην Επαρχιακή οδό  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΛΟΥΤΡΩΝ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑΣ  από την Περιφέρεια, επισκέφθηκε σήμερα 3.12.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου  Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα  Απόστολο Αλατζά, τους ειδικούς συμβούλους Μιχάλη Ταμβακέλλη και Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο, παρόντος του προέδρου της Κοινότητας των Λουτρών Βασίλη Μαμώλη.

Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, γίνεται διαπλάτυνση του δρόμου ενώ θα ακολουθήσει και η διαγράμμιση του.

 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ήρθαμε με τους συνεργάτες μου να δούμε την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες προχωράνε κανονικά και με ταχείς ρυθμούς. Ο δρόμος θα φτάσει μέχρι την Κουντουρουδιά, όπως είχαμε υποσχεθεί και πέραν της αντικατάστασης της ασφάλτου, γίνεται διαπλάτυνση του καθώς σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνος. Παράλληλα ετοιμάζουμε την μελέτη για νέα χάραξη. Η ευρύτερη περιοχή των Λουτρών έχει δυνατότητες ανάπτυξης και σε αυτές η Περιφέρεια στέκεται αρωγός προς όφελος  των πολιτών».

Από την πλευρά του ο κ. Μαμώλης δήλωσε:

« Εκ μέρους όλων πραγματικά των κατοίκων των Λουτρών θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη γιατί μετά από χρόνια υλοποιεί ένα έργο που προσφέρει ασφάλεια στους συμπολίτες μου αλλά και σε όλους τους Μυτιληνιούς που επισκέπτονται την περιοχή. Ότι μας έχει υποσχεθεί μέχρι σήμερα και ότι έχουμε ζητήσει το πραγματοποιεί και το ευχαριστώ είναι λίγο. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει και η συντήρηση του δρόμου από την Κράτηγο μέχρι την Χαραμίδα και τον Αγ. Ερμογένη, ώστε να καλυφθεί  πλέον όλη η περιοχή και από τις δυο πλευρές, κάτι που θα δώσει ώθηση στον τόπο μας».