ΒΙΝΤΕΟ | Ν. Ανδρουλάκης: ''Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει - Δεσμεύομαι για ανανέωση του κόμματος''


Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επικράτησή του στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και υπό τις επευφημίες των οπαδών του κόμματος δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία. Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανεώση. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

 

Γ. Παπανδρέου: Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής

«Πετύχαμε τον στόχο να κινητοποιήσουμε μεγάλο μέρος των προοδευτικών πολιτών. Όσοι μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη τους συμμετοχή αποφασίζουν για την τύχη της παράταξής μας. Την πορεία και το μέλλον της. Την ταυτότητα και την προοδευτική πορεία του κινήματός μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής».


Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου 

 "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα".