Στον Σκουταρο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης


Το Δημοτικό Διαμέρισμα Σκουτάρου επισκέφθηκε το απόγευμα την 20.12.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης στο πλαίσιο της προσωπικής ενημέρωσης και επιτόπιας εξέτασης των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες.  

Στο γραφείο της Κοινότητας είχε συνάντηση παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα Απόστολου Αλατζά με  τον Πρόεδρο Χ. Καραβασίλη, και μέλη του  Τοπικού  Συμβουλίου, Δημοτικούς Συμβούλους, Φορείς της περιοχής και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, για προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άπτονται τεχνικών ζητημάτων.   .

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν  και δόθηκαν απαντήσεις όπου ήταν δυνατόν άμεσα,   ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη περιοχή τόνισε:

«Είχα μία πολύ ικανοποιητική και γόνιμη συνεργασία με εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου, κατοίκους και φορείς της περιοχής του Σκουτάρου, οι οποίοι  με ενημέρωσαν για τα   διάφορα προβλήματα που υπάρχουν,  ζητώντας την παρέμβασή μας ως Περιφερειακή Αρχή.  Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και ήταν παρόντες. Έχω επισκεφθεί και άλλες φορές την περιοχή και ως Περιφερειάρχης και ως Περιφερειακή Αρχή, θα συνεχίσουμε  με όλες τις δυνάμεις μας  να συμβάλλουμε στην ανακούφιση των  προβλημάτων, με βελτιωτικές παρεμβάσεις σε ότι μας ζητείται και είναι δυνατόν.  Η περιοχή αξίζει την προσοχή μας καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον τουριστικών του νησιού και ταυτόχρονα είναι αγροτική με σημαντική παραγωγή αγροτικών προϊόντων».