Λέσβος: Επισκέψεις και ευχές από τον Χαράλαμπο Αθανασίου


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & Βουλευτής νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου την Τρίτη 28/12/2021 πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ανταλλάσσοντας ευχές με πλήθος φορέων και οργανισμών όπως το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το Πολεμικό Ναυτικό και την Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης.

Συνομίλησε με το έμψυχο δυναμικό των σωμάτων και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και την πολύτιμη συμβολή τους καθημερινά όπου χρειάζεται.


Έπειτα μετέβη στο Γηροκομείο Μυτιλήνης και το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ Γεώργιο Καμπούρη, τον Υποδιοικητή κ Ευστράτιο Γόμο, την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα Ειρήνη Ιατρουδέλλη, καθώς με το Δ.Σ. των εργαζομένων, όπου και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ Στρατή Κλεάνθη για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι εν μέσω της πανδημίας. Επισκέφθηκε το τμήμα του ΕΚΑΒ και την ψυχιατρική κλινική όπου επιβεβαιώθηκε πόσο επιβεβλημένη είναι η κτηριακή αναβάθμισή της για την οποία πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη με τον αρμόδιο Υπουργό κ Αθανάσιο Πλεύρη.


Τέλος, επισκέφτηκε την Κτηματική Υπηρεσία νομού Λέσβου και το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο ενώ επισκέφτηκε και ένα τμήμα της κεντρικής αγοράς «Ερμού» ανταλλάσσοντας ευχές για την Νέα Χρονιά με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες.


Την Τετάρτη 29/12/2021 επισκέφτηκε το Κέντρο ΑμεΑ Μυτιλήνης «ΚΥΨΕΛΗ» και ενημερώθηκε για το τεράστιο κοινωνικό έργο του, τις ανάγκες του και τις προοπτικές του. Έπειτα μετέβη στον Πολιχνίτο και συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ Δημήτριο Γιανναρέλλη αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.