Συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας ΘεσσαλονίκηςΔελτίο τύπου της 10ης Δεκεμβρίου 2021 του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners

Έναρξη συνεργασίας με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης

Με αμοιβαία διάθεση στενής συνεργασίας έγινε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση του Λάζαρου Δήμτσα, Προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners και του Δημήτρη Λαμπρινίδη, Προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, ενός από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους ελληνικούς συλλόγους δρομέων.

Ο Πρόεδρος των Lesvos Runners προσκάλεσε τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στη Σκυταλοδρομία Λέσβου 2022, αν οι τότε επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν, και με την ευκαιρία δώρισε στον Δ. Λαμπρινίδη τη φανέλα της φετινής σκυταλοδρομίας, του κορυφαίου δρομικού γεγονότος που διεξάγεται στο νησί της Λέσβου.

Ο Δ. Λαμπρινίδης τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων και τις ευοίωνες προοπτικές των Lesvos Runners για την προώθηση του τρεξίματος και της άθλησης, και γενικότερα της κοινωνικής προσφοράς, στο νησί της Λέσβου.