ΒΙΝΤΕΟ | «Πατάνε γκάζι» οι εμβολιασμοί - Ρεκόρ ζήτησης για την αναμνηστική δόση

ΠΗΓΗ MEGA TV

Το MEGA μίλησε με πολίτες που έσπευσαν σε εμβολιαστικά κέντρα, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης που εμβλιάστηκε για την τρίτη δόση μαζί με την σύζυγό του, ενώ μαζί του είχε την κόρη του που έγινε 12 ετών και έκανε την πρώτη δόση.

Η Χρυσούλα Κυρίτση πήγε νωρίς το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο της Καλλιθέας για να κάνει την τρίτη δόση εμβολίου. Είχε νοσήσει τον περασμένο Μάρτιο.

«Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν να μην ακούνε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Ραντεβού εμβολιασμού είχε και η Χαρίκλεια Λιάκου, με τον σύζυγό της. Είχαν μολυνθεί και δυο με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν. Εκείνη στο «Σωτηρία» και ο σύζυγός της στον Ευαγγελισμό.

«Να πάνε γιατί άμα δεν περάσεις δεν ξέρεις τίποτα. Σε άλλο νοσοκομείο εγώ, σε άλλο ο σύζυγος» τόνισε.

Ώρα 10 το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο της Καλλιθέας. Εκατοντάδες πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού εμβολιασμού. Οι περισσότεροι για την τρίτη δόση.

 

Μεγάλη ανταπόκριση για τρίτη δόση

Από χθες το βράδυ που άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για την τρίτη δόση πλέον στους τρεις μήνες έχουν κλειστεί 193.000 ραντεβού για την αναμνηστική δόση και 8.300 ραντεβού για την πρώτη δόση.

Στο mega εμβολιαστικό κέντρο οι περισσότεροι πολίτες που προσέρχονται έχουν προγραμματίσει την τρίτη δόση του εμβολίου.

Την τρίτη δόση έκανε σήμερα και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μαζί με τη σύζυγο του, ενώ σήμερα εμβολιάστηκε και η κόρη του που έγινε 12 ετών.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την 3η δόση κατέγραψε ρεκόρ προσελκύοντας 2,2 εκατομμύρια νέους χρήστες, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και άλλη διαθεσιμότητα σε ραντεβού.