Foxbet: Κρίνει το ντέρμπι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, περνάει άνετα η ΑΕΚ

 

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (6/11). Στην Ελλάδα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Εδώ θα βρεις τις κορυφαίες εταιρείες για σουπερ λιγκ στοιχημα!

181. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Αρχίζουμε με Αγγλία και το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έβγαλαν αντίδραση μετά τις δύο βαριές ήττες από Λέστερ (4-2) και Λίβερπουλ (0-5), επικρατώντας της Τότεναμ με το επιβλητικό 3-0 στο Λονδίνο, ενώ προέρχονται από σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Αταλάντα για το Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι στα καλύτερα της, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και στο τελευταίο της PL υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Η Σίτι δεν έχει φορμαρισμένο παίκτη όπως η Γιουνάιτεντ με τον Ρονάλντο και οι γηπεδούχοι με νίκη πιάνουν την προσεχή αντίπαλό τους στους 20 βαθμούς. Επιλέγουμε τον άσο με υψηλή απόδοση στο 4.90.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet!