Foxbet: Ξέσπασε εμφύλιος «πόλεμος»


Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Όλες οι πληροφορίες για το novibet app

Παραμένω στη Λατινική Αμερική μέσα στη νύχτα (πάντα έτσι γίνεται), διότι προέκυψε μία μάλλον ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πάω στη Β' εθνική Ουρουγουάης για την αναμέτρηση της Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ με την Ουρουγουάη Μοντεβιδέο. Είμαστε 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε με την Ντιφενσόρ εντός της 4αδας που πάει μπαράζ για να βγάλει το 3ο εισιτήριο της ανόδου. Η Μοντεβιδέο είναι 8η με 24 πόντους, τρεις πόντους από την 6η θέση που πάει στα μπαράζ. Ωστόσο η αγωνιστική έχει την αναμέτρηση Γιουβεντούδ που είναι 6η με την Σεντράλ Εσπανιόλα που είναι 7η, συνεπώς η Μοντεβιδέο έχει κίνητρο νίκης.

Η όλη ιστορία αφορά την Ντιφενσόρ στην οποία ξέσπασε εμφύλιος «πόλεμος». Ο αρχηγός της ομάδας Αντρές Λαμάς τσακώθηκε πολύ άσχημα με τον φυσιοθεραπευτή και ο προπονητής τον έδιωξε από την ομάδα. Αποτέλεσμα, ένα γκρουπ παικτών που είναι επίσης στα... μαχαίρια και με τον αθλητικό διευθυντή, να επαναστατήσει υπέρ του αρχηγού Λαμάς. Μία «φάτσα» στην ομάδα, παλιά καραβάνα ονόματι Κορέα, όρμησε στο αθλητικό διευθυντή, μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν και τελικά η διοίκηση έδιωξε τους παίκτες «επαναστάτες (σύνολο 9 άτομα). Πρόκειται για τους Andrés Lamas, Nicolás Correa, Matías Castro, Bernardo Long, Pablo López, Mathías Cardacio, Robert Ergas, Sebastián Píriz, Matías Cabrera. Επειδή πάντως ως όφειλα σκάλισα για να δω το «ειδικό» βάρος των τιμωρημένων (θέση, συμμετοχές, γκολ), η ζημιά με την απομάκρυνση τους δε δείχνει και πολύ σημαντική. Οφείλω να το τονίσω αυτό.

Φυσικά μετά από αυτά ο προπονητής Λεονέλ Ρόκο και το επιτελείο του, κόψανε και αυτοί ρόδα μυρωμένα. Ως συνέχεια της ιστορίας έχουμε ότι οι παίκτες που έμειναν, απειλούν πως αν δεν προπονούνται μαζί τους οι 9 τιμωρημένοι, αποσύρονται και δεν θα... κατέβουν στα δύο τελευταία ματς. Σε αυτό το ματς πάντως θα αγωνιστούν, το ξεκαθάρισαν. Αποτέλεσμα, η διοίκηση να ετοιμάζεται να... κατεβάσει εφήβους και παιδάκια από τις υποδομές, αρνούμενη να υποκύψει σε εκβιασμούς. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ένας θάβει τον άλλον με όποιο τρόπο μπορεί, απειλούνται μηνύσεις και γενικά γίνεται το έλα να δεις.

Στην αναμπουμπούλα συνήθως χαίρεται ο... λύκος και εν προκειμένω η Ουρουγουάη Μοντεβιδέο. Νομίζω ότι με τέτοιο κλίμα στους γηπεδούχους δικαιούμαι να ζητήσω να μη χάσουν, στη χειρότερη, οι φιλοξενούμενοι. Εκτιμώ πως η απόδοση του διπλού ως αύριο θα πέσει αρκετά (και αν γίνει έτσι θα ξεφορτωθώ το μπετ).

Ντιφενσόρ Σπόρτνιγκ – Ουρουγουάη Μοντεβιδέο: Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.70.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.