Παρουσία Αθανασίου- Κουτουλάκη η πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ Λέσβου με τη νέα σύνθεσή της

Την Παρασκευή,  29-10-2021,  πραγματοποιήθηκε  σε πολύ ενωτικό  κλίμα, η πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου, με  τη νέα  σύνθεσή της.  Στην εναρκτήρια  αυτή συνεδρίαση παραβρέθηκε  ο Βουλευτής  μας και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπος Αθανασίου αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης.

Κατά τη συζήτηση, που ακολούθησε ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας της κόμματος με την  κεντρική εξουσία, τονίζοντας ότι είναι καθοριστική για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του τόπου, και υπογράμμισε  τη σύμπνοια που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της τοπικής μας οργάνωσης.  

Επίσης, ο  κ. Κουτουλάκης άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον  τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου, τα οποία βρισκόταν στα γραφεία της οργάνωσης αλλά και  τα αντίστοιχα μέλη της Λήμνου, τα οποία  συμμετείχαν στη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης. Μάλιστα,  χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα, που τέθηκαν και δεσμεύτηκε   για την άμεση επίλυση εκείνων, που  είναι της αρμοδιότητας  του υπουργείου του. Τέλος, ο  πρόεδρος, της ΔΕΕΠ Λέσβου, Προκόπης Τζιμής, κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε τους στόχους και το οργανόγραμμα της συνολικής δράσης του κομματικού μηχανισμού για την επίτευξη  μιας  λειτουργικής, εξωστρεφούς  και  κοντά  στον πολίτη  οργάνωσης, η οποία θα πρωταγωνιστεί στην ανάδειξη των προβλημάτων  του Νομού και θα μάχεται για την επίλυσή τους,   σημειώνοντας με έμφαση  ότι «με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας μας  θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Κυβέρνηση σε όλους τους τομείς».