Στηρίζει τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας της Λέσβου η Περιφέρεια Β. Αιγαίου


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε την Παρασκευή 5.11.2021 στο γραφείο του με την Πρόεδρο του Συλλόγου Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Μυτιλήνης Ψαρρού Ταξιαρχούλα ,παρουσία του Ειδικού Συμβούλου της Περιφέρειας Γεωργίου Σίμου.  

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από την κα Ψαρρού για τις δράσεις του συλλόγου , με σκοπό την καλύτερη   υποστήριξη των μελών του μέσα από τις δράσεις του.

 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Συναντήθηκα σήμερα με την κα Ψαρρού Ταξιαρχούλα, που εκπροσωπεί μία ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας ,τους πάσχοντες από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.   Ως Περιφερειακή Αρχή και ως άνθρωποι,  στεκόμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που καθημερινά δίνουν τη μάχη της υγείας, με σκοπό την ανακούφιση τους. Είμαστε αλληλέγγυοι στις προσπάθειες τους αυτές και θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για την ικανοποίηση των αιτημάτων του συλλόγου, που στοχεύουν στην καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας τους».

 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του συλλόγου κα Ψαρρού Ταξιαρχούλα δήλωσε:

 « Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για  τη συνάντηση, την ευαισθησία, το γνήσιο  ενδιαφέρον και την υποστήριξη του ως τώρα. Είχαμε μία πολύ καλή και γόνιμη συζήτηση , για όλα τα  θέματα που απασχολούν το σύλλογο μας. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα εξακολουθήσει να είναι κοντά μας.  Η υποστήριξή του συλλόγου μας  από όλους τους φορείς είναι προϋπόθεση για την ύπαρξή του.»._