Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Παλλεσβιακη Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων και γενικά συμπολιτών μας που τσακισμένοι από την ακρίβεια, τους δυσβάσταχτους φόρους και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, καλεί τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και γενικά τους πολίτες που έχουν κάποια οικονομική δυνατότητα, να συμβάλουν προσφέροντας υλική βοήθεια, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως ένδειξη και έμπρακτης μορφής αλληλεγγύης.

 Η ταξική αλληλεγγύη είναι όπλο στα χέρια της εργατικής τάξης, πάνω στην οποία οι εργαζόμενοι στηρίζουν τους αγώνες τους.

  Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται καθημερινά ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο, οδός Δαβάκη και Βαλαωρίτου (Χρυσομαλλούσα) Μυτιλήνη.

  Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται, είναι: ζυμαρικά, ρύζι όσπρια, γάλα, καφές, μπισκότα, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες, χαρτί υγείας, σαπούνια, μωρομάντηλα και πάνες για παιδιά.