Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κ. Μουτζούρη- Π.Τζίμη


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε την Τρίτη  9.11.2021 στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π.)  Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας  (πρ. Ν.Ο.Δ.Ε.)  Προκόπη Τζιμή και συζήτησαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και φορείς του Νησιού.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη  χαρά  να συναντήσω σήμερα στο γραφείο μου και να συνομιλήσω με τον νέο Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη  Τζιμή.  Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με  διάφορα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Ήταν μία γόνιμη και ενδιαφέρουσα συνάντηση , στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων και της καλής συνεργασίας μεταξύ φορέων.»

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.  Λέσβου υπογράμμισε σχετικά::

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Περιφερειάρχη μετά από πρόσκλησή του και συζητήσαμε τα πλείστα και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την γεωγραφική ενότητα της περιφέρειας μας. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και η στήριξη του Περιφερειάρχη  ως τώρα υπήρξε  έμπρακτη  για την επίλυση των σοβαρών και κρίσιμων ζητημάτων. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πάλι, πάντα στο ίδιο θετικό κλίμα»._