Εξιτήριο για τον 16χρονο Μυτιληνιό που τραυματίστηκε στον αγώνα motocross στα Γιαννιτσά (Βιντεο)


Αίσια κατάληξη είχε ο αγώνας των γιατρών για την φροντίδα του 16χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου και από το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πολυήμερη νοσηλεία ένας 27χρονος.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο 16χρονος πήρε εξιτήριο μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του στη Μυτιλήνη.

Συγκινημένος και χαρούμενος δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου εξηγώντας ότι οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα.

Περιγράφοντας πώς είχε συμβεί το δυστύχημα ο πατέρας του 16χρονου είχε πει στον Alpha ότι «δεν το περίμενε κανένας αυτό. Πολύ σπάνιο. Του έφυγε η μηχανή εκεί που θα έπεφτε κάτω τελευταία στιγμή, κρατήθηκε γαντζώθηκε και άνοιξε το γκάζι και βγήκε έξω και ήρθε πάνω μας. Πέταξε κι εμένα κάτω, παραλίγο και τη γυναίκα, κάποιους άλλους που ήταν δίπλα… Άγιο είχαμε όλοι. Τα δύο παιδιά πήραν την μπόρα. Ο 27χρονος και ο δικός μου».

«Καθόταν ως θεατής. Είχε μπει ο αδελφός του και έκανε στο δεύτερο γύρο, τρίτο γύρο, ήταν εκεί… Και έγινε το κακό. Αυτόν τον αγώνα ήθελαν να δουν… ήθελε να δει και ο μικρός, να καμαρώσει τον αδελφό του. Θεατής ήταν. Μηχανικός. Που έβγαλε ταμπέλα στον αδελφό του. Βοηθούσε σαν μηχανικός. Βοηθούσε εμένα. Και έγινε… Δεν έχει να κάνει κάτι, ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή» είχε προσθέσει ο πατέρας του 16χρονου.

Η ευχάριστη εξέλιξη για τον 16χρονο ήρθε μια εβδομάδα μετά την τραγική εξέλιξη με τον δεύτερο τραυματία από τον αγώνα motocross στα Γιαννιτσά καθώς ο 27χρονος άφησε την τελευταία του πνοή αφού δεν κατάφερε να επανέλθει από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.