Στις 20 Ιανουάριου δικάζονται μαζί με πολίτες οι Κυτελης, Βερρος, Μουτζούρης για τα επεισόδια σε Διαβολορεμα- Καραβα


Στις 20 Ιανουαρίου του 2022 ορίστηκε η δίκη για τα επεισόδια του Φεβρουαρίου του 2020 για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην περιοχή Καράβα και Διαβολόρεμα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων κατοίκων με τα ΜΑΤ για την δημιουργία νέας δομής μεταναστών στην περιοχή. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει να στέλνονται τα κλητήρια σε 25 πολίτες της Λέσβου, ανάμεσα τους οι δήμαρχοι της Λέσβου Κυτελης, Βερος, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφερειαρχες κ.α

Σε πολλούς πολίτες ανάμεσα στους 25 απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για παράνομες ενέργειες κυρίως σε βάρος Αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί από τους 25 αντιμετωπίζουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα ως αποτέλεσμα πράξεων βίας που φέρεται να έχουν διαπράξει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι 20 έχουν ταυτοποιηθεί για παράνομες ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 24 Φεβρουαρίου έως το βράδυ της 26 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Μυτιλήνης, στη θέση Διαβολόρεμα, στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, στην ευρύτερη περιοχή της Καράβας - Μανταμάδου και στην ευρύτερη περιοχή της Παγανής στη Μυτιλήνη.