Παλαίμαχοι, Βετεράνοι, Διαιτητές και αστυνομικοί έβαλαν γκολ για καλό σκοπό στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (VID, PICS)


Mε πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.)

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την (20-10-2021) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), για κοινωφελή σκοπό, με την ευκαιρία του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη της Αγίου Αρτεμίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, όπου παραβρέθηκαν θεατές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκαν δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν, ομάδα της Ένωσης  (I.P.A. Λέσβου), καθώς επίσης ομάδες του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, των Παλαίμαχων του Παλλεσβιακού και του Συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας και συνέβαλλαν καθοριστικά στην υλοποίησή της όλης προσπάθειας.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η αγορά απινιδωτών, με έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους της πόλης μας, προκειμένου να συμβάλουν κατά το δυνατό στην ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των αθλούμενων συμπολιτών μας.  

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης, παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας, στον Δήμαρχο του Δήμου Μυτιλήνης κ. Ευστράτιο Κύτελη, ο οποίος την τίμησε με την παρουσία του, ένας απινιδωτής με πλήρη παρελκόμενο εξοπλισμό, που η Ένωσή μας είχε ήδη προμηθευτεί, από έσοδα προηγούμενων δράσεών της.

Ο εν λόγω απινιδωτής πρόκειται να τοποθετηθεί σε κατάλληλο χώρο του δημοτικού γηπέδου «Παναγιώτης Σαλταμάρας» στην πόλη της Μυτιλήνης, το οποίο επιλέχθηκε για τον σκοπό αυτό, λόγω του συμβολισμού του και προς τιμήν του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λέσβου Παναγιώτη Σαλταμάρα ο οποίος άφησε τη τελυταία του πνοή αγωνιζόμενος στο γήπεδο αυτό από ανακοπή καρδιάς, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν χώρο με πλούσια αθλητική δραστηριότητα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσή ευχαρίστησαν θερμά όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και παρέδωσαν σε εκπροσώπους των ομάδων συμβολικά αναμνηστικά δώρα. 

Η Ένωσή  ευχαριστεί επίσης θερμά τους υπεύθυνους υπαλλήλους του Δημοτικού Σταδίου καθώς και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που συνέδραμαν σημαντικά στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία υγειονομικά μέτρα, για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης του κορωνοïού (Covid-19).