Γ. Αγγελοπούλου: «Να γίνει το Βόρειο Αιγαίο κόμβος νέων μορφών τουρισμού, βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας»


Ευχαριστήρια Επιστολή απέστειλε η Πρόεδρος της Επιτροπής "ΕΛΛΑΔΑ 2021" κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού για την φιλοξενία της στη Λέσβο στις  12 Οκτωβρίου 2021.

 

Παραθέτουμε την Ευχαριτήρια Επιστολή παρακάτω

.

«Αγαπητή κυρία Αντιπεριφερειάρχη, Αγαπητή Αναστασία,

Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία στη Λέσβο, ένα νησί που τα έχει όλα και μπορεί να πετύχει τα πάντα, χάρη στη δύναμη της μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης, της πλούσιας φύσης, των μοναδικών τοπικών προϊόντων και της θέλησης των ανθρώπων της, να κάνουν τον τόπος τους να ανθίσει.

Αλλά και χάρη στη δύναμη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες πρωτοβουλίες, που αφήνουν το στίγμα τους στη νέα εποχή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμβολή σου στη διοργάνωση αυτής της επίσκεψης και για την παρουσίαση της πρότασης της Περιφέρειας για τη δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου από την Επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα, που η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στήριξε και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Η πίστη μας στο μέλλον των νησιών του Βορείου Αιγαίου είναι μεγάλη, χάρη στην αποφασιστικότητα της Περιφέρειας και των ζωντανών δυνάμεων των νησιών μας, να γίνει το Βόρειο Αιγαίο κόμβος νέων μορφών τουρισμού, βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας, κερδίζοντας το στοίχημα της νέας εποχής.

Μα κυρίως γιατί όλοι το οφείλουμε στα νέα παιδιά, όπως στους μαθητές που μας υποδέχτηκαν με σαντούρια και με παραδοσιακούς σκοπούς, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Με την ευχή να είσαι πάντα τόσο δυναμική και ενεργή, και να  προσφέρεις τις δυνάμεις σου για το καλό του τόπου,  καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σου.

 

Με εκτίμηση & φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»»