Fashionable outfits για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις με ρούχα από επώνυμα brands


Το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ ετοιμάζεσαι να κάνεις τις πιο stylish εμφανίσεις σου για τη σεζόν. Για σένα που ξέρεις πώς να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και πάντοτε ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αυτό είναι “παιχνιδάκι”!

Το Style Lab είναι και φέτος εδώ με την τεράστια συλλογή του από επώνυμα γυναικεία ρούχα, για να επιλέξεις τα ιδανικά για τις αναλογίες και το προσωπικό σου στυλ. Βρες κομμάτια υψηλής ποιότητας και αισθητικής από τα πλέον διάσημα brands Ελλήνων σχεδιαστών και λάμψε μέσα στα φανταστικά σου outfits.

 

Mallory the Label

 

Φόρεμα Flory, σε απίθανη φθινοπωρινή διχρωμία μπλε-πορτοκαλί. Φόρεσέ το με τα αγαπημένα σου μποτάκια ή αρβυλάκια και το leather jacket σου και δημιούργησε το απόλυτο street style look!

 

Το Mallory the Label φημίζεται, δικαιολογημένα, για τα φανταστικά του φορέματα!

Προορίζονται για κάθε στυλ και σωματότυπο, αλλά και κάθε περίσταση και εποχή. Ανακάλυψε τα κομμάτια που θα μπουν φέτος στην γκαρνταρόμπα σου ανάμεσα σε εμπνευσμένους συνδυασμούς χρωμάτων και ιδιαίτερα prints.

Βρες leopard ή stripes print, διάφορα floral μοτίβα με βάση το μαύρο, το άσπρο ή το ροζ, και ακόμα υπέροχα φορεματάκια με βάση το μαύρο ή το μπλε διακοσμημένα με λεμόνια, που δίνουν απίστευτο χρώμα και φρεσκάδα.

Φυσικά το αγαπημένο brand δεν περιορίζεται μόνο σε φορέματα!

Μπορείς να αποκτήσεις και άλλα fashionable ρούχα, όπως φούστες και παντελόνια, πουκάμισα και tops ή ακόμα και ιδιαίτερες ολόσωμες φόρμες, που θα αγκαλιάσουν μοναδικά το σώμα.

 

Combos Knitwear

 

Σετ από πλεκτό top και παντελόνα σε εντυπωσιακό και ζεστό βεραμάν χρώμα. Συνδύασέ το με τα άνετά σου sneakers και κάνε τις καθημερινές σου βόλτες να ξεχωρίζουν για την αισθητική τους.

 

Το φθινοπωρινό trend δεν είναι άλλο από τα πλεκτά!

Η Combos Knitwear το ξέρει πολύ καλά αυτό και σου προτείνει να δοκιμάσεις φέτος τα υπέροχα πλεκτά σετ της συλλογής της!

Βρες στα πιο ταιριαστά για την εποχή χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, καφέ και γκρι ή τα ιδιαίτερα βεραμάν, πετρόλ και φούξια, τα ρούχα που θα κάνουν κάθε σου outfit one of a kind!

Κάνε instagram-ικές εμφανίσεις με πλεκτά φορέματα ή φούστες, παντελόνια ή biker shorts, tops, πουλόβερ ή καζάκες και φυσικά το απόλυτο fashion item του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από τη ζακέτα, σε κοντή ή μακριά γραμμή.

 

Μπες στο stylelab.gr για να εξερευνήσεις τη συλλογή ρούχων των μεγαλύτερων designers στον χώρο της γυναικείας μόδας! Ρίξε και μία ματιά στις πολύ συμφέρουσες προσφορές που θα βρεις και είσαι έτοιμη να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!