Τέλος ο Ανδριώτης από το ΔΣ της ΔΕΥΑΛ



Την παραίτηση του ή για να ακριβολογούμε την μη αποδοχή της πρότασης που του έγινε από την διοίκηση της ΔΕΥΑΛ για να αναλάβει θέση άμισθου εξωτερικού συνεργάτη, υπέβαλλε με γραπτή του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ανδριώτης. 

Μετά το «θόρυβο» που προκλήθηκε από την παραπάνω απόφαση αυτή, τόσο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, η οποία δήλωνε άγνοια, όσο και από την παράταξη Μαμάκου, στην οποία ανήκε μέχρι πριν μερικούς μήνες ο κ. Ανδριώτης, ο ίδιος θέλησε να κάνει πίσω, προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι το κλίμα δεν είναι υπέρ μιας τέτοιας συνεργασίας. 

Μάλιστα από την μέρα που δημοσιοποιήθηκε το ζήτημα, υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη να ζητά ακόμα και την παραίτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ Γιώργου Φλώρου που αποφάσισε εν αγνοία του για την συνεργασία με τον κ. Ανδριώτη. 

Έτσι μη αποδοχή της θέσης φαίνεται ότι ήταν μονόδρομος για να πέσουν οι τόνοι, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Φλώρου ο οποίος έχει προαναγγείλει Συνέντευξη Τύπου για το θέμα. 


Η δήλωση του Παναγιώτη Ανδριώτη: 

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ, για την πρόταση να αναλάβω καθήκοντα άμισθου εξωτερικού συνεργάτη, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Ως υπεύθυνος πολίτης και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι μπορούσα να προσφέρω, και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις, και γνώσεις διαθέτω, στην καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΛ, προς όφελος των πολιτών της Λέσβου .

Επειδή δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη, των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας , και της ηθικής , και κυρίως επειδή δεν επιθυμώ να δημιουργηθεί αναστάτωση, σας κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι την πρόταση .

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.


Μυτιλήνη 25/10/2021

Με Εκτίμηση

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ