Συνδύασε το αγαπημένο σου φόρεμα με το κατάλληλο σακάκι και δημιούργησε ένα εκρηκτικό σύνολο



Τα γυναικεία φορέματα ήταν πάντα η επιτομή του γυναικείου στιλ!

 

Παραμένουν σταθερά στην κορυφή των επιλογών του γυναικείου κοινού, σε όλα τα μήκη, τα υφάσματα, τα σχέδια και τα χρώματα, γιατί είναι από τα ρούχα, που μπορούν να αναδείξουν μοναδικά το σώμα και τη θηλυκότητα μιας γυναίκας.

Τα γυναικεία σακάκια, από την άλλη, παραπέμπουν σε πιο ανδρόγυνα και office style looks και, πολλές φορές, επιλέγονται σκόπιμα ώστε να αποπνέουν την απαραίτητη αυστηρότητα.

Η σύγχρονη γυναίκα, όμως, που ακολουθεί και δημιουργεί τις τάσεις της μόδας ξέρει πολύ καλά πως ακόμα και τα φαινομενικά πιο ΄΄ανδρικά΄΄ και αυστηρά ρούχα μπορούν να μετατραπούν σε απόλυτα γυναικεία και sexy fashion items!

Στο mindmatter.gr θα βρεις όλα τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα γυναικεία φορέματα που θα φορεθούν φέτος και φυσικά τη μοναδική collection από τα γυναικεία σακάκια, που θα ολοκληρώσουν τέλεια το chic and sexy look που θέλεις να δημιουργήσεις.

 

Το μίνι φόρεμα σου δίνει πάντα τη λύση


Αμάνικο mini εφαρμοστό φόρεμα Want σε ίσια γραμμή. Η μπορντό απόχρωση θα τονίσει μοναδικά τη θηλυκότητά σου ακόμα και σε πρωινές εμφανίσεις, χωρίς να χάνεις λεπτό την κομψότητά σου!

 

Ένα mini εφαρμοστό φόρεμα μπορεί πάντα να αποτελέσει το βασικό κομμάτι μίας εμφάνισης!

Με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να είναι κομψό και άνετο μέσα στη μέρα ή απόλυτα θηλυκό σε μία βραδινή έξοδο.

Ανακάλυψε φανταστικά μονόχρωμα μίνι φορέματα στα εντυπωσιακά χρώματα της σεζόν από τα ποιοτικότερα υφάσματα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν μοναδικά το σώμα!

Βρες το φόρεμα με παγιέτες ή κρόσσια, ή ακόμα και με έναν ώμο για εμφανίσεις που αποπνέουν extra θηλυκή διάθεση.

 

Το γυναικείο σακάκι …αλλιώς!


Μακρύ μεσάτο σακάκι Eloma με μακριά μανίκια, σε κλασική γραμμή και βάτες στους ώμους. Το διαχρονικό μαύρο σακάκι σε κλασική γραμμή, που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας!

 

Το γυναικείο σακάκι έχει αποκτήσει πλέον αυτοδυναμία!

Δεν χρειάζεται να είναι μέρος ταγιέρ, για να φορεθεί, ούτε είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με παντελόνι, ώστε να παραπέμπει στο ανδρικό κοστούμι.

Τα γυναικεία σακάκια απευθύνονται στις γυναίκες που ξέρουν πώς να αναδεικνύουν το στιλ και την προσωπικότητά τους και φυσικά ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας!

Η κολεξιόν για τα σακάκια, που θα φορεθούν φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα, με γνώμονα τη σύγχρονη δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, περιλαμβάνει μακριά και oversized ή μεσάτα σακάκια, κοντά  (ή και σταυρωτά) σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων από τα καλύτερα υφάσματα.

 

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του αγαπημένου ελληνικού fashion brand, Mind Matter, και βρες τα ιδανικά φορέματα και σακάκια για να απογειώσεις τα looks της φετινής σεζόν!