ΣΟΚ: Αλλοδαπός προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε ανήλικα κορίτσια στον ΠολιχνιτοΣυναγερμός σήμανε χθες στον Πολιχνιτο, όπου ένας αλλοδαπός φέρεται να επιχείρησε να ασελγήσει σε δυο ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 60χρονο υπήκοο Ρουμανίας ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε ή κατάφερε να φιλήσει και να ακουμπήσει τα γεννητικά οργανα δύο ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το LesvosVoice.gr χθές το απόγευμά μια παρέα ανήλικων παιδιών (3 κορίτσια και 1 αγόρι) μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι τους, σταμάτησαν να ολοκληρώσουν την απογευματινή βόλτα σε κατάστημα εστίασης.

Εκεί ήταν που τα είδε και ο αλλοδαπός ο οποίος στη συνέχεια έγινε ο εφιάλτης τους.

Τα ανήλικα παιδιά τρώγωντας στο τραπέζι του καταστήματος “υποδέχτηκαν” ξαφνικά τον αλλοδαπό (Ρουμανικής Καταγωγής) με πρόσχημα την σχέση του με το ανήλικο αγόρι καθώς είναι ανηψιός του.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν τα παιδιά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και εκεί ξεκινάει ο εφιάλτης :

Άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια με ασελγείς πράξεις φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία.

Ευτυχώς το ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε την μητέρα του η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην αστυνομία και κατήγγηλαν το συμβάν με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.