Στην ΔΕΥΑΛ ο Χαράλαμπος Αθανασίου- Παρέμβαση για την ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού της Νότιας πόλης Μυτιλήνης


«Επίσκεψη του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου , Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή της Ν.Δ. του Ν. Λέσβου στη ΔΕΥΑ Λέσβου»

Ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας και βοήθειας της ΔΕΥΑ Λέσβου , πραγματοποίησε χθες 25-10-2021  επίσκεψη  στα γραφεία της επιχείρησης και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Γεώργιο Φλώρο και Υπηρεσιακούς Παράγοντες της επιχείρησης για θέματα που αφορούν την ένταξη, πορεία και κατασκευή των έργων και μελετών που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται από τη ΔΕΥΑ Λέσβου.

Ο κύριος Αθανασίου ενημερώθηκε για την πρόοδο των συγχρηματοδοτούμενων έργων που εκτελεί σήμερα η ΔΕΥΑΛ και μεσολάβησε για την άμεση επικοινωνία του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Γεώργιου Φλώρου  με τον  Γενικό Γραμματέα του Υ.Π.ΕΝ. κ. Μανώλη Γραφάκο για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού  της Νότιας πόλης Μυτιλήνης.

Επίσης τέθηκαν τα θέματα της χρηματοδότησης των έργων και μελετών που προτάθηκαν από τη ΔΕΥΑΛ στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ » και το προγραμματισμό δράσεων στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ευχαρίστησε τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου , Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή της Ν.Δ. του Ν. Λέσβου για τη συνεργασία και τη βοήθεια στην υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και σ’αυτά που προγραμματίζονται από τη ΔΕΥΑΛ.