Τα πειράγματα του Μητσοτάκη στον Αθανασίου για το ανοικτό μικρόφωνο...



Γράφει ο "παραπολιτικος"...

Άνθρακας τελικά αποδείχθηκε η περιβόητη γκάφα που εδώ και δύο μέρες γράφεται ότι έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου κατά την διάρκεια που βρίσκονταν στο προεδρείο της ολομέλειας.

Το ξεχασμένο ανοικτό μικρόφωνο που για πολλούς πρόδωσε την συνομιλία του με τον πρωθυπουργό της χώρας ήταν τελικά μια απλή συζήτηση με τον αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιαννη με τον οποίον σχολίαζαν σε φιλικό επίπεδο και με μικρή δόση χιούμορ την επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα όπως μάθαμε σήμερα το πρωί ο κ Αθανάσιου συνοδεύοντας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Σάμο για την επίσκεψη στην δομή φιλοξενίας μεταναστών, μετά από πρόσκληση του ιδίου ερωτήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το περιστατικό, ό οποιος με την γνωστή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει αστειευτηκε πειράζοντας τον . 

Λίγο αργότερα στην ομιλία του στην Σάμο ο Μητσοτάκης έπλεξε το εγκώμιο του κ Αθανάσιου δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν εξαιρετικές παρά τις καφενείακου φήμες που ακούγονται από διάφορους ειδήμονες της πολιτικής κυρίως στα social media.