Think Social. Lab | Η νέα digital εποχή στο νησί. Το μάρκετινγκ του αύριο, σήμερα!


Το Think Social. Lab είναι μια νέα επιχείρηση στο τομέα του digital marketing  που εδρεύει στην Καλλονή Λέσβου και παρέχει ολοκληρωμένες digital λύσεις για κάθε μορφής επιχείρηση. Η Αντωνία Αλεξανδρή από την Λέσβο και η Εμμέλεια Καββαδά από την Λευκάδα, εξειδικεύονται στον τομέα του digital marketing και με την βοήθεια μιας ομάδας νέων ενώνουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και φέρνουν το μάρκετινγκ του αύριο, σήμερα.

Το Think Social. Lab δημιουργεί - ενισχύει brands και φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά από ποτέ. Χτίζει την εικόνα της επιχείρησης σας  μέσα από ένα ανταγωνιστικό στρατηγικό πλάνο και ενισχύει την παρουσία σας online. Η ομάδα  αποτελείται από web SEO , social media experts, πετυχημένους προγραμματιστές υπολογιστών , γραφίστες, και copywriters.

 

Η νέα digital εποχή!

Στο Think Social. Lab θα βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ όπως: Branding, Web Design & Development, Social Media, Google Ads, Business Coaching, Copywriting και Influencer Marketing.

Η ομάδα αυτή φέρνει στο νησί νέες ιδέες , καινοτομίες και πρακτικές γύρω από το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η ομαδικότητα , η καινοτομία  και η συνεχής εκπαίδευση τους στα νέα δεδομένα των σύγχρονων τεχνολογιών.

Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας online ; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί τους.

Facebook: Think Social. Lab

Instagram : thinksocial.lab

Website: https://thinksociallab.gr/

Email : thinksocialmedia.lab@gmail.com

Ή τηλεφωνικά :

22530 25430 | 6987941476


Το Digital Marketing είναι το μέλλον. Εμείς το σκεφτόμαστε κοινωνικά.

~ Think Social. Lab ~