6 συλλήψεις οδηγών το Σαββατοκύριακο στην Μυτιλήνη


Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στην Μυτιλήνη, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένα (1) άτομο για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

Την (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ο γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Την (03-10-2021) στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (02-10-2021) στη Μυτιλήνη, ανήλικη αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (02-10-2021) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.