ΒΙΝΤΕΟ: Στην Λέσβο μεγάλη Ρουμάνικη παραγωγή για την εκπομπή Travelling chef


Πολυμελές συνεργείο περίπου 150 ατόμων βρίσκεται στη Λέσβο και έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, με σημείο αναφοράς το Κτήμα «Ελιά και Θάλασσα» στη Σκάλα Λουτρών.

Tα γυρίσματα της εκπομπής Travelling chef (για ξένα τηλεοπτικά δίκτυα)  πραγματοποιήθηκαν χθες στην κεντρική πλατεία της Αγιάσου.

Το πρωτότυπο TV format αφηγείται την ιστορία κάθε προορισμού, προβάλλοντας τον πλούτο της ελληνικής γης, την μοναδικότητα της παραγωγής και τη σημασία της αγνής πρώτης ύλης στις συνταγές. Θα ακολουθήσουν γυρίσματα και σε άλλα χωριά του νησιού μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας .

Χθες στην πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία.

Η ΑΜΚΕ  visti Agiasos ανάφερει: Ευχαριστούμε την εμπνεύστρια της ιδέας κ.Δανάη Κουκουλομάτη #alliostours που ήρθε σε επαφή με την ομάδα μας , προκειμένου να της προτείνουμε ένα τοπικό πανηγύρι και στη συνέχεια να τη βοηθήσουμε στην υλοποίηση αυτού του project που θα έχει σκοπό τη διαφήμιση του νησιού μας στο εξωτερικό. Πολλά ευχαριστήρια αξίζουν στη βελγική παραγωγή Eccholine,στο σύλλογο Καβαλαραίων Αγιάσου και σε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκπομπή