Εισβολή… τετράποδου φιλάθλου σε φιλικό Αιολικός- ΑΕΚ Β' στην Μυτιλήνη! (pics, vid)



Ένας μικρός τετράποδος «μπελάς» διέκοψε τη φιλική αναμέτρηση του Αιολικού Μυτιλήνης με την ΑΕΚ Β' το Σάββατο (25/09)!

Ένας χαριτωμένος αδέσποτος σκύλος εισέβαλε στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης λίγο πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου του φιλικού αγώνα Αιολικού – ΑΕΚ Β' το Σάββατο (25/09), στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης με τους παίκτες και το τεχνικό team των δύο ομάδων να συμβάλουν ώστε να τον απομακρύνουν με δυσκολία.


Στις φωτογραφίες και στο βίντεο πού κατέγραψε ο Δ/ντης του Lesvospost Γεώργιος Στέφανου ο ξεχωριστός αυτός… φίλαθλος, στέκεται δίπλα στους παίκτες λίγο πριν την σέντρα, ενώ τρέχει και κατά μήκους του γηπέδου περιχαρής γι’ αυτή του την σκανταλιά!


Για την ιστορία το φιλικό έληξε με 1-0 υπέρ της ΑΕΚ Β' που έδειξε πάντως ανέτοιμη για την Super League 2, καθώς αν ήταν λίγο πιο τυχερός ο Αιολικός το σκορ θα ήταν υπέρ του και με μεγάλη διαφορά.

Στην αρχή του φιλικού βραβεύτηκαν από τούς συνδέσμους της ΑΕΚ στην Μυτιλήνη οι Μιχάλης Παυλής, Διονύσης Χιώτης, Ηλίας Ατματζίδης παλιοί παίχτες της πρώτης ομάδας και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ Β' καθώς και ο προπονητής της ΑΕΚ Β Σωκράτης Οφρυδοπουλος.