Foxbet: «Ξυλίκι βλέπουμε»


Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Βράδυ Κυριακής με τους ελληνικούς αγώνες να έχουν επιτέλους τελειώσει. Ακούω ράδιο, βλέπω, TV, διαβάζω ιστοσελίδες και προσπαθώ να καταλάβω ολίγον εκνευρισμένος, πού βρίσκομαι και τύ βλέπω.

Παίξε νόμιμα στην stoixhman

Γράφω στήλη από αγανάκτηση για να πω δυο κουβέντες που θέλω. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο προσπαθούν να με (ή «μας» αν θέλετε) πείσουν ότι το πρωτάθλημα μας ξεκίνησε «εντυπωσιακά». Ακούω και βλέπω διάφορους αθλητικούς αναλυτές, οι οποίοι είναι φανατικοί με τις ομάδες τους, αλλά τώρα προσπαθούν να με πείσουν πως είναι όλο χαρά που βλέπουν τον ΠΑΣ και τον Βόλο πρώτους. Χαρά ψεύτικη και εκ τους ασφαλούς φυσικά. Πάω κατά σειρά.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι ένα δράμα. Δεν έχουν βρει, λέει τα πατήματά τους. Έλεος πια με αυτές τις γελοίες ατάκες. Γιατί ρε παιδιά, είναι σουρωμένοι, παραπατάνε και τα χάσανε; Όταν καλύτερος παίκτης από τις μεταγραφές του είναι ο Καμαρά ο νεότερος, δεν πας καλά. Έχοντας παίξει ήδη 9 επίσημα ματς για ψάξτε ποιοι έχουν βάλει τα γκολ του. Στη Λαμία οι παικταράδες της μεσαίας γραμμής του στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν; Τα πατήματα ε;

Ο ΠΑΟΚ, ποιος ΠΑΟΚ; Ούτε με κολλύριο δεν βλέπετε. Απαράδεκτος. Όταν ο πιο ταχύς του παίκτης είναι ο Μπίσεσβαρ για ποιόν ΠΑΟΚ μιλάμε; Τα ράδια της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να στρογγυλέψουν τις γωνίες αντί να βγουν ξεκάθαρα και να πουν πως είμαστε για γέλια και δεν μας φταίει καμία Αθήνα αλλά κάποιοι άλλοι.

Η ΑΕΚ. Μάλιστα. Την πρώτη αγωνιστική παρουσιάστηκε ως «φαβορί» για το πρωτάθλημα αλλά ότι έφαγε δέκα φάσεις από τον Ιωνικό το ξεπεράσαμε χαλαρά. Κερδίζεις ως το 78' τον ΟΦΗ με παίκτη λιγότερο αλλά μετά που γίνεσαι ρόμπα σου φταίει αμέσως ο διαιτητής (δίκαια ή άδικα). Αναρωτήθηκες ότι αμυντικά παραμένεις κυριολεκτικά ανύπαρκτος;

Διαβάστε την συνέχεια καθώς και περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet.